De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Thee, tablets en taartjes

De Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen nodigt mensen die de digitale wereld van de tablet (o.a. de iPad) willen ontdekken, uit voor een kopje thee en wat lekkers. In een ongedwongen sfeer kan iedereen meemaken wat je zoal kunt met zo’n apparaat.

Deelnemers gaan zelf via de tablet zoeken op internet en er worden er verschillende apps besproken. Wie een eigen tablet/iPad heeft, moet die vooral meenemen, want op je eigen apparaat werk je het beste en leer je het meeste. Maar juist ook mensen die (nog?) geen tablet bezitten, zijn van harte welkom. Zo kan iedereen ontdekken of de aanschaf van een tablet iets voor hem of haar is.

Waar en wanneer: maandag 30 januari in De Mozaïek, Lemelerveld; dinsdag 31 januari in De Spil, Nieuwleusen, en woensdag 1 februari in Trefkoele+, Dalfsen. Thee, tablets en taartjes is van 14.00 tot 15.30 uur. Meedoen is gratis, wel is aanmelden nodig. Dat kan bij het Infopunt in de bibliotheek of via de website van de Bibliotheek Dalfsen: www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten