De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Onze mogelijkheden

Waarom Trefkoele+

Onze mogelijkheden

Kulturhus Trefkoele+ is voor tal van mogelijkheden geschikt. Van zakelijke- en sportieve activiteiten tot familiesportdag, bedrijfstoernooi en kinderfeestje. In welke vorm dan ook, wij verzorgen graag je evenement tot in de puntjes. Of het nu om 10 of meer dan 2.000 deelnemers gaat. En met onze uitstekende keuken en catering ben je verzekerd van een onvergetelijke dag.

Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een kop koffie of een verzorgde lunch in ons sfeervolle Pluscafé. Gewoon als je daar zin in hebt, of even wil bijpraten met iemand. En een dagje flexwerken via onze goede Wifi-verbinding. Ook daarvoor ben je van harte welkom in ons PlusCafé.

En als je er toch bent, breng dan eens een bezoekje aan de Historische Kring in het Kulturhus. Wedden dat je daarna alles weet over de Schat van Dalfsen? Of neem plaats aan de leestafel in de bibliotheek waar je rustig een krantje of een tijdschrift kunt lezen. Je zult verbaasd staan over de vele mogelijkheden die Trefkoele+ biedt. Dag in, dag uit.

Wil je weten wat er dagelijks in Trefkoele+ is te doen?

Onze agenda

Bekijk voor alle activiteiten en evenementen onze agenda.

Contact

Voor al je vragen zijn we telefonisch en via een contactformulier te bereiken. Klik hier om naar de contact pagina te gaan.

Organisaties

We werken met veel verschillende organisaties samen. Kijk op onze organisaties pagina voor meer informatie hierover.