De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Pluscafé

Waarom Trefkoele+

Pluscafé

Het Pluscafé, de huiskamer van Trefkoele+. Dat zie je, dat voel je.
Gastvrijheid en gezelligheid is troef. Je voelt je altijd welkom.
Even binnenlopen voor een kopje koffie of lunch. Je krantje lezen of een praatje maken. Een dagje flexwerken op dat mooie plekje in de zon bij het raam. Andere vaders en moeders ontmoeten, die net als jij wachten tot hun kind enthousiast op je toe rent na het sporten. Of met je sportmaatjes een biertje drinken na afloop van een intensieve trainingsavond of sportwedstrijd.

Het Pluscafé heet niet voor niets Pluscafé! Ontmoeten staat centraal. Want er vinden regelmatige diverse activiteiten plaats. Voor elk wat wils.

Denk aan het Saam Diner op de maandagavond, waar je bekende en nieuwe mensen ontmoet tijdens het koken en/of het eten. En wil je graag kennismaken met andere culturen? Dan ben je van harte welkom op het jaarlijkse integratiediner. Tijdens dit zeer populaire diner leer je nieuwe medeburgers en hun cultuur kennen. Gewoon gezellig tijdens het eten.

Of kom na de peutergym met je kind wat drinken in het Pluscafé. We hebben een kindvriendelijke hoek ingericht met speelgoed van de speelotheek en kinderboeken van de bibliotheek (handig van die partners in je eigen kulturhus). Daarnaast beschikken we over kinderstoelen. Het Pluscafé is dan ook ideaal als je met een vriendin wilt afspreken, terwijl je kinderen lekker spelen of bij je aan tafel zitten. 

Ben je meer van de muziek of de sport? Ook dan kom je aan je trekken in het Pluscafé. Regelmatig organiseren we muziekmiddagen/-avonden.
En wil je die spannende sportwedstrijd op tv niet missen? Dan kijk je die toch lekker via een van de grote tv-schermen in het Pluscafé?

Of huur je een ruimte voor een vergadering of teamdag in Trefkoele+, dan behoort een lunch tussendoor of een diner na afloop ook zeker tot de mogelijkheden.

Ontmoet elkaar in het Pluscafé. De huiskamer van Dalfsen.

Faciliteiten:
– Eigentijdse horecalounge & bar
– Gratis draadloos internet
– Prima flexwerkplek
– Drinken, lunch, buffet
– Uitstekende ontmoetingsplek
– Huiskamergevoel

Wil je meer informatie over het Pluscafé of organiseer je een activiteit? Neem dan contact op via de button

IMG_2860