De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

SV Dalfsen voetbal


Sportvereniging Dalfsen, opgericht in 1942, is een bloeiende vereniging met zo’n 450 leden. Bij de senioren zijn zeven veldteams en vier zaalploegen actief in een KNVB-competitie. Onze jeugd speelt samen met buurvereniging ASC’62 onder de vlag van FC Dalfsen. Het eerste elftal van SV Dalfsen is de afgelopen jaren omhoog geschoten vanuit de vijfde naar de eerste klasse. Naast die promoties zijn het 75-jarig jubileum en oefenwedstrijden tegen PEC Zwolle de hoogtepunten van de afgelopen jaren.

SV Dalfsen heeft een eigen accommodatie op sportpark Gerner. Hier trainen en voetballen alle veldteams de thuiswedstrijden.

 

FC Dalfsen


FC Dalfsen, de nieuwe structuur voor het jeugdvoetbal in Dalfsen is een samenwerkingsverband en geen zelfstandige vereniging. Dit betekent dat, wanneer je bij FC Dalfsen wilt voetballen, je je moet aanmelden bij een van de twee moederverenigingen, ASC ’62 of SV Dalfsen. Die zijn bij de KNVB ingeschreven als officiële voetbalverenigingen. Om wedstrijden te kunnen spelen, moet je lid van een KNVB-club zijn.

Aanmelden doe je dan ook via een van de twee moederverenigingen. Via deze link ga je direct naar de website van FC Dalfsen.