De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

BC trefzeker

BC Trefzeker is een zeer actieve vereniging, waar op alle niveaus gespeeld kan worden vanaf ca. 7 jaar.

We spelen in competitieverband, maar als je badminton gewoon leuk vindt en geen verdere verplichtingen wilt, kun je ook bij ons terecht. Wij bieden ruimte voor recreatieve spelers van allerlei niveaus, van beginners tot gevorderden, zodat je altijd mensen aantreft met wie je een leuk potje kunt samenspelen.
Tijden het seizoen worden er verschillend activiteiten georganiseerd: Nieuwjaarsinstuif, onderlinge wedstrijden, clubkampioenschappen, ouder-kindtoernooien en uiteraard wordt ook het Sinterklaasfeest gevierd.

Speelavond

Onze speelavond is woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Kulturhus Trefkoele+ 
Wij maken daarbij vooral gebruik van sporthal 2.

De jeugd (vanaf ongeveer 7 jaar) traint op de woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. We verdelen de jeugd in een aantal groepen, om zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun niveau.

De senioren (vanaf 19 jaar) spelen op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Onze competitiewedstrijden spelen we op de vrijdagavond van 20.00 tot 23.00 uur.

Badmintonnen bij BC Trefzeker

Als je eens wilt kijken of badminton iets voor je is, of als je het al eerder gespeeld hebt en je overweegt het racket weer te pakken kun je altijd vrijblijvend langskomen. Je kunt drie avonden kosteloos meespelen om eens sfeer te proeven. Meld je dan van tevoren even aan via secretariaat@bctrefzeker.nl

Een racket hoef je niet meteen aan te schaffen, die kun je van ons lenen. Als je besluit lid te worden is het uiteraard wel handig om je eigen racket te hebben. Advies welk racket voor jou geschikt is kunnen wij je uiteraard wel geven.

Voor verdere informatie kijk op onze website.

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Contactgegevens