De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

DOOMIJN KINDEROPVANG

Doomijn Kinderopvang heeft een vestiging in Trefkoele+. In een afgesloten stuk van het gebouw hebben zij een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang.
Doomijn kinderopvang staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een tweede thuis. Voor ruim 5600 kinderen in meer dan 160 vestigingen.
En dat elke dag.

PEUTERSPEELZAAL

De ontdekkingsreis van uw kind begint bij Doomijn. Kinderen houden van een uitdaging en die geven wij ze elke dag. In onze peuterspeelzalen krijgen ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit te vinden. Dat zien wij als de beste start en als de mooiste voorbereiding voor later.

KINDERDAGVERBLIJF

Aandacht, plezier en liefdevolle zorg. Ze staan bovenaan het lijstje van onze kinderdagverblijven. Precies wat kinderen nodig hebben in die eerste belangrijke jaren. Een fijne plek waar u uw kind met een vertrouwd gevoel de wereld laat verkennen.

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Kinderen zijn nieuwsgierig. Ook na een volle schooldag gaan ze graag op ontdekking. Dat kan heel goed in de BSO’s van Doomijn. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen, bij ons krijgen ze de ruimte en vinden ze altijd een nieuwe uitdaging.

Contactgegevens