De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Volleybalvereniging hands up

Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Recreatief volleyballen staat bij ons voor pittig volleybal waarbij rekening wordt gehouden met ieders kunnen.

We zijn niet aangesloten bij de NeVoBo en spelen geen wedstrijden in competitieverband. Ieder jaar organiseren we ons eigen eindejaarstoernooi op “derde kerstdag”. Hiervoor worden ook andere teams/verenigingen uitgenodigd. Ook sluiten we het jaar gezellig af met een barbeque en leren daarbij elkaar ook op een andere manier kennen.

VOLLEYBALLEN BIJ HANDS-UP

Volleyballen kun je bij Hands-Up Dalfsen leren, ervaring is niet verplicht. Het is wel prettig als je enigszins balvaardig bent en de bal in de lucht weet te houden. Op trainingsavonden wordt aandacht besteed aan de speltechnieken.

We kunnen altijd nieuwe en enthousiaste leden gebruiken. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de contactpagina of kom gewoon op maandagavond om 20.30 uur naar Trefkoele+. Je kunt zonder verplichting drie avonden meespelen voordat je besluit lid te worden.

Contactgegevens