De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Infopunt

Infopunt | Voor als je het even niet weet

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Je kunt er terecht voor betrouwbare informatie over wonen, werk, zorg, welzijn en nog veel meer.

Voor wie?
Voor alle inwoners van de gemeente Dalfsen.

Speciaal voor iedereen die zaken regelen met de overheid met de computer lastig vindt, bestaat het Informatiepunt Digitale Overheid. Dit is onderdeel van het Infopunt.

Het Infopunt is er voor iedereen
Misschien voel je je eenzaam en ben je op zoek naar manieren om meer contact te maken met mensen, of is er veel ruzie thuis met één van de kinderen en zoek je iemand om ervaringen mee uit te wisselen.

Of ben je op zoek naar een cursus, training of activiteit, maar weet je niet precies wat je wilt?
Het Infopunt is de plek waar je terecht kunt met al je vragen: persoonlijke, praktische, complexe of makkelijke vragen. Het Infopunt helpt je verder.

Deskundige hulp
Bij het Infopunt werken deskundige mensen met een warm hart. Zij beantwoorden graag je vragen. Kunnen zij je vraag niet beantwoorden, dan helpen zij je op weg. Als je wilt leggen ze samen met jou contact met de juiste organisatie.

Het Infopunt is een samenwerkingsverband tussen:

Informatiepunt Digitale Overheid

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de samenleving. Uit onderzoek blijkt dat er in Nederland ongeveer vier miljoen burgers zijn die contact met de digitale overheid lastig vinden. Met de Informatiepunten Digitale Overheid wordt hulp dichtbij huis geboden.

In de gemeente Dalfsen is het Informatiepunt Digitale Overheid ondergebracht bij het Infopunt. Hier word je verder geholpen met vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag, AOW, werk, uitkering, belasting of PGB. Medewerkers van het Infopunt helpen je ter plekke op weg of verwijzen door naar lokale partners als het gaat om persoonsgebonden informatie.

Het Infopunt. Voor als je het even niet weet.

Het Infopunt is op de volgende momenten geopend.

Maandag            10.00 tot 12.00 uur

Dinsdag               10.00 tot 12.00 uur en 14.00 tot 16.00 uur

Woensdag          18.30 tot 20.30 uur

Donderdag         10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag                 10.00 tot 12.00 uur

Contactgegevens