De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Kulturhus Trefkoele+

Herinrichting

Trefkoele+ gaat haar kulturhus herinrichten om meer ontmoeting te creëren, de toegankelijkheid te verbeteren, de veiligheid te vergroten en het gebouw te verduurzamen.

Meer informatie

TREFKOELE+ IS HÉT TREFPUNT VAN DALFSEN

Kulturhus Trefkoele+ bestaat uit twee sporthallen en een kleinere sportzaal, waar zo’n 15 sportclubs gebruik van maakt. Daarnaast omvat het complex diverse ruimtes, waar meer dan 25 welzijns- en culturele organisaties onderdak hebben gevonden.

Tevens biedt een aantal ruimtes de mogelijkheid om een congres, seminar of vergadering te organiseren. Alle benodigde faciliteiten zijn hiervoor aanwezig. Het geheel wordt gecompleteerd met de aanwezigheid van het gezellige PlusCafé welke is voorzien van een uitstekende keuken.

Trefkoele+ is in 2014 omgebouwd tot kulturhus en in 2023/2024 heeft een herinrichting plaats gevonden. Het kulturhus voldoet nu aan alle eisen die worden gesteld aan een accommodatie waar wekelijks honderden bezoekers gebruik van maken.

Of je nu komt om te leren of om een evenement te organiseren. Trefkoele+ biedt je in alle opzichten de ruimte. Laat u verrassen door alle mogelijkheden van de sport-, vergader- en congreszalen en het PlusCafé. Onze medewerkers, de frisse en stijlvolle inrichting en een volledig aanbod van technische voorzieningen vormen de basis voor een inspirerend verblijf.

In Trefkoele+ vullen een sfeervolle ambiance en professionele functionaliteit elkaar naadloos aan.

Verwen je gasten met een bijzondere regionale lekkernij of bijvoorbeeld een energyboost tijdens de pauze. Wij leggen je graag een paar keuzes voor en passen de catering aan op uw wensen.