De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Save the Date: za 6 juli Sestival

Maak je klaar voor een dag vol creativiteit, verbinding en plezier! Op 6 juli staat het Sestival gepland, een uniek cultureel festival dat plaatsvindt in en rondom Trefkoele+.

Het Sestival belooft een kleurrijk evenement te worden, vol met diverse activiteiten en optredens die de rijke culturele diversiteit vieren. Van workshops en theatervoorstellingen tot optredens, schminken, culturele activiteiten en nog veel meer, er is voor elk wat wils!

Maar daar houdt het niet op. We zijn op zoek naar getalenteerde kunstenaars, dansers, docenten en theatermakers die hun passie willen delen en deel willen uitmaken van dit fantastische evenement. Heb je een workshop, optreden of iets anders cultureels die je wilt presenteren? Meld je dan aan en laat jouw creativiteit schitteren op het Sestival!

Ook zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie en uitvoering van het evenement. Of misschien wilt u ons steunen als sponsor en uw bedrijf promoten aan een breed publiek?

Het Sestival belooft een dag te worden om naar uit te kijken, een dag waarop cultuur en ontmoeting samenkomt om te genieten van kunst, cultuur en elkaar. Dus zet 6 juli alvast in je agenda en vergeet niet om je aan te melden als kunstenaar, vrijwilliger of sponsor!

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met kunstzinnigses@studio-ses.nl

We hopen je te zien op het Sestival, waar creativiteit tot leven komt en verbindingen worden gesmeed!