De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Neocat Internationale Kattenshow in Dalfsen

Op zondag 24 april aanstaande gaan de deuren van de Trefkoele+ weer open voor zo’n 250 katten uit binnen- en buitenland. Vorig jaar vond hier de eerste show plaats na twee jaren zonder shows. Eigenaren en fokkers waren nog enigszins terughoudend, maar nu is de enige zorg hoe presenteer ik mijn kat zo goed mogelijk aan de keurmeester! Het is belangrijk om nu punten te scoren, zeker als je je aan het voorbereiden bent op de Wereldshow van Neocat in januari 2024.

Neocat
Deze show wordt georganiseerd door Neocat, de grootste onafhankelijke kattenvereniging van Nederland, en vindt voor de derde keer plaats in Dalfsen. Fokkers en eigenaren vanuit heel Nederland, maar ook Duitsland, België en Frankrijk nemen hun mooiste dieren mee naar Overijssel en hopen met prijzen en/of titels naar huis te gaan.

Show
Hoewel het een wedstrijd is, is het ook een ontmoetingsdag voor kattenliefhebbers. Men wisselt ervaringen uit en bewondert elkaars dieren. Verder zijn er diverse stands met voeding, kattenspeeltjes en -meubels. Publiek is van harte welkom om te komen kijken.

Publiek
Van 10.00 tot 17.00 uur zijn de deuren open voor een ieder die geïnteresseerd is. Het adres is Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen. Entreeprijzen variëren van 5 euro voor volwassen tot 3 euro voor 65+-ers en kinderen tot 12 jaar. Voor Neocat-leden is de toegang gratis.

www.neocat.nl