De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Jubileumoptreden Salonorkest Spoom

De toekomst begint nú. Dat is het motto waarmee Salonorkest Spoom in Dalfsen zijn 25-jarig bestaan viert. Spoom doet dat met een jubileumconcert op zaterdag 12 november vanaf 20.00 uur in Trefkoele+ te Dalfsen.

In een zeer gevarieerd jubileumconcert wordt het publiek meegenomen door de 25 jaren die Spoom bestaat, met muziekstukken die in die afgelopen 25 jaar gespeeld (én gezongen) zijn.

Kaartjes voor het jubileumconcert zijn in de voorverkoop voor € 12,50 verkrijgbaar bij de leden van het orkest, via info@salonorkestspoom.nl, bij The Readshop of bij Primera Jansen, beide in Dalfsen. Aan de zaal kosten de kaartjes € 15,00.

Het salonorkest staat sinds 2017 onder leiding van de dirigent Roeland Robert. Het bestaat uit strijkers en blazers. Met 17 leden heeft het Spoom een constante bezetting en er is daardoor ook vertrouwen in de toekomst van het orkest die nú begint.

De plannen 2023 liggen al klaar; na het jubileumconcert dit jaar richt Spoom zijn vizier op operettemuziek en het spelen van een operette in zijn geheel.  Spreken die plannen je aan? Er is altijd plaats voor geoefende amateurs die zin hebben om mee te spelen in het salonorkest. Plaats is er ook voor een zanger of zangeres. (Foto Johan Bokma)