De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Diverse exposanten en activiteiten in Trefkoele+ tijdens Kunst om Dalfsen

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei opent Trefkoele+ haar deuren van 10.00-17.00 uur voor het kunst- en cultuurweekend Kunst om Dalfsen. In het kulturhus is werk te zien van de schildersclub Dalfsen, Fotoclub Dalfsen, Janny de Jong, Jaap Blaakmeer, Janny de Groot, Margo van den Brink, Gerrie van den Brink, Molle Eisma en Elze Klute. Verder toont de Historische Kring Dalfsen tekeningen van Johan Goutbeek en kan je bij hen binnenlopen, toont de bibliotheek haar kunstboeken en hebben de kinderen van kinderopvang Doomijn hun eigen kunst gemaakt die ze tentoonstellen.

Op zaterdag 7 mei van 14.00-16.00 uur kunnen kinderen -passend in het thema Smaak en Vermaak – voor € 5,-zelf een taart kunstzinnig versieren als moederdagcadeau. Of voor moederdag aan de slag met pastakunst, een knutselactiviteit van Doomijn.

Op zondag 8 mei is er om 13.30 uur een optreden van Salonorkest Spoom en om 14.30 uur een optreden van Popkoor Just for Fun.

Kijk voor het totale programma op www.trefkoeleplus.nl/kunst-cultuurweekend-trefkoele/

Laat u met Smaak & Vermaak verrassen door de kunst onder het genot van een heerlijke kop koffie en een appeltaart in ons Pluscafé. We hopen u te mogen ontvangen in Trefkoele+.