De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

De Bibliotheek helpt met het vinden van de juiste baan

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt dit najaar hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, door middel van online trainingen. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Sollicitatiespreekuur
Op woensdagochtend 7 december is het Sollicitatiespreekuur, waar vragen gesteld kunnen worden over het schrijven van een sollicitatiebrief en CV, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, maar bijvoorbeeld ook over het inrichten van een LinkedIn-profiel.

Workshop Meer overzicht in 2023 – kijk terug en kom vooruit!
Het stellen van doelen en ze ook nog behalen is voor veel mensen een flinke opgave. Tijdens de workshop Meer overzicht in 2023 leer je realistische en behapbare doelen stellen, zodat je aan het eind van het kwartaal of (half)jaar kunt zeggen dat je je doelen hebt bereikt!

Walk & Talk: Wat wil jij voor 2023?
Op donderdag 15 december staat de maandelijkse netwerkbijeenkomst in het teken van je plannen voor 2023. Wat zijn jouw plannen qua werk voor 2023 en hoe ga je ze realiseren? Tijdens de Walk & Talk krijg je tips om je doelen helder te krijgen.

JobOn training: Kom in actie en bereik je doel
Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online JobOn-training op dinsdag 20 december aan de slag gaan. Door te weten wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.

Alle activiteiten zijn gratis online bij te wonen. Aanmelden is verplicht. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Dalfsen: www.bibliotheekdalfsen.nl/dejuistebaan