De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Bijeenkomst ‘Gelukkig Ouder Worden’ op 26 januari 2017

 Zet je vitaliteit in voor je senioriteit

 

Het leven kent overgangen van de ene fase naar de andere. Dat geldt zeker voor de fase waarin je aan de vooravond staat van je senioriteit.

Ouder worden kan een boeiend avontuur zijn.

In de levensfase naar het ouder worden kan van alles aan de orde zijn. Er kan sprake zijn van verlies, fysiek en qua snelheid. Dan gaat het over afscheid nemen van een fase.

Het is echter ook een tijd waarin echt iets ontvangen mag worden. Welke kwaliteit is er in je gegroeid en hoe is die kwaliteit, dat talent door de tijd, ervaringen en groei geslepen tot jouw mooie oogst. Het is een uitdaging om daarmee een vruchtbare bijdrage te blijven leveren.

Dat vraagt om een combinatie van je rijke levens- en werkervaring én van je oorspronkelijkheid, je eigenheid. Dan kun je ontdekken dat er in het ouder wordende lichaam nog steeds een bezielde en geïnspireerde geest huist. Deze levensfase kan de tijd van je leven worden, waarin je ervaring en wijsheid dienstbaar en vervullend inzet.

Landstede Welzijn Dalfsen organiseert hierover een avond op donderdag 26 januari in de Trefkoele+ te Dalfsen.

Roel Wink, deskundige op het gebied van werk- en levensvragen, begeleidt deze avond,

waarbij we met elkaar onderzoeken en ontdekken waar je staat in het leven, welke vragen je bezig houden en vooral ook wat je vanuit talent, verlangen en eigenheid wilt aanbieden aan de wereld.

De avond is bedoeld voor belangstellenden tussen de 55 – 67 jaar. De toegang is gratis en opgeven kan bij Landstede Welzijn, tel.: 088-8508800 of jgeerts@landstede.nl