De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Gerner

Gerner is een flexibele werkruimte waarin fijn gewerkt kan worden of voor bijeenkomsten met een paar mensen. Het kantoor heeft een groot raam dat uitkijkt op de bovenkant van de bibliotheek. Je vindt de kamer op de eerste verdieping in het halletje van de Panoramaflexibele ruimte.

Werkruimte voor max. 6 personen

Het kantoor van 22m2 is ingericht met een grote werktafel, aparte werktafel en een zitje waaraan je kunt vergaderen. We kunnen de ruimte zo leeg mogelijk maken, zodat jij er een behandeltafel neer kunt zetten neerzetten. We kunnen er ook extra tafels in plaatsen zodat je een ruime aflegmogelijkheid hebt.

 

Gerner

Als je door Dalfsen rijdt kom je overal het woord Gerner tegen: zo kennen we de Gerner Es, Buitenplaats Gerner en de wijk ‘Gerner Marke’. De naam komt van het buurtschap Gerner wat aan de noordkant van Dalfsen ligt.
Omdat we alle delen van Dalfsen hebben opgenomen in ons ontmoetingscentrum voor heel Dalfsen, kan Gerner niet ontbreken in de benamingen.

Deze ruimte kun je huren voor

Waar te vinden

Als je via de hoofingang binnenkomt, ga je naar links direct de trap op. Je loopt links om de trap en aan de rechterkant vind je vlak voor de kapstok de ingang van Gerner. Ben je minder valide? Dan pak je in plaats van de trap de lift, deze bevindt zich rechts naast het Pluscafé. De lift heeft een openingskant aan beide zijden. Kies je de andere kant, dan kom je direct voor de Panoramaflexibele ruimte uit en links daarvan vind je Gerner. Je kunt je gasten vooraf in een ontspannen sfeer ontvangen in het PlusCafé, deze bevindt zich links van de hoofdingang.

Impressie zaal Gerner

Faciliteiten

• Gratis Wifi
• Opstelling van tafels en stoelen naar wens

Uit te breiden met

• Digiboard huren (incl. bij dagdeel /dag arrangement)
• Af te sluiten opbergruimte**
• Ontspanning in het PlusCafé en naslagwerk in de bibliotheek

Beschikbaarheid/Uurtarief

Deze  flexibele ruimte kan vanaf 1 uur gehuurd worden voor € 11,00 per uur excl. BTW* met verlenging van steeds een half uur. De flexibele ruimte is vaak beschikbaar overdag en ’s avonds.

Wij bieden ook de mogelijkheid deze ruimte meerdere dagen achter elkaar te huren. Dan willen we wel de beschikking houden over de ruimte in de uren dat je er niet bent. Bij een aaneengesloten periode huur, bieden wij dan ook de mogelijkheid tot het opbergen van materiaal achter slot en grendel, zodat je niets steeds alles hoeft te verslepen.

A r r a n g e m e n t e n

Flexibele werkruimte Gerner

Gerner is een flexibele werkruimte waarin fijn gewerkt kan worden of voor bijeenkomsten met een paar mensen. Het kantoor heeft een groot raam dat uitkijkt op de bovenkant van de bibliotheek.

Losse verhuur

Per uur

€ 7,10

I.c.m. Horecapakket

Dagdeel (max 3 uur)

€ 18,80

Per Dag (max 8 uur)

€ 44,70

Vergaderarrangement

Luncharrangementen

Een rustiek belegd broodje, 1 bolletje kroket, verse huisgemaakte soep, Melk/karnemelk/Jus d’Orange/appelsap

 

€14,45 P.P

Een rustiek belegd broodje, 1 bolletje kroket, verse huisgemaakte soep, Melk/karnemelk/Jus d’Orange/appelsap

 

€14,45 P.P

Een rustiek belegd broodje, 1 bolletje kroket, verse huisgemaakte soep, Melk/karnemelk/Jus d’Orange/appelsap

 

€14,45 P.P

Receptiearrangementen

IMG_2869

In dit arrangement:

  • 1x Petit four met logo
  • Vrij drinken: Koffie/Thee/Bier/Fris en wijn (excl. speciaal bier en sterke dranken)
  • 1x koud bittergarnituur
  • 2x warm bittergarnituur
  • Nootjes op tafel of indien gewenst uit te breiden met snackplank

€ 16.75 P.P.

Prijs berekening

Kosten algemeen

Dag (max 8 uur)

€ 44,70

Kosten per persoon

Vergaderarrangement

€ 16,50

Lunch Trefkoele+

€ 18,80

Totaal excl. BTW

185,90

BTW

€ 39,04

Totaal incl. BTW

€ 224,93

vacature horecamedewerker

Huisregels

• Wij zijn een Kulturhus en houden het gezellig door respect voor elkaar te hebben.
• Bij het verlaten van het kantoor zorg je dat het netjes achterblijft.
• In het Pluscafé is altijd iemand aanwezig, hier kun je terecht als:
   o iets wilt overleggen of melden
   o de koffie en thee in de flexibele ruimte op is
   o iets onverhoopt kapot gaat
   o je hulp nodig hebt

Naast zaal Gerner hebben wij diverse flexibele ruimtes beschikbaar zoals:

Millingen

Millingen is een flexibele werkruimte van 24 m2 waarin fijn gewerkt kan worden of voor bijeenkomsten met een paar mensen.

Marshoek

De Marshoek is een flexibele werkruimte met een gladde vloer en airco. Hierin kun je fijn werken of overleggen met een paar mensen.

Welsum

Welsum is een flexibele werkruimte van 25m2 met een gladde vloer en airco en een halletje. Dit is dan ook uitermate geschikt voor behandelingen of gesprekken die elkaar afwisselen.

Spreekkamers

Ook hebben wij een viertal verschillende spreekkamers te huur. 

Goed om te weten: door deze zaal te huren, geef je ons de kans om meer maatschappelijke projecten in het Kulturhus mogelijk te maken.

Voor evenementen hebben wij tevens beschikbaar:

Hal 1

Hal 1 is een multifunctionele zaal van 1250m2 met een vaste tribune waarop 650 personen kunnen plaatsnemen en een vast podium.

Hal 2

Hal 2 is een multifunctionele zaal  die breder is dan hal 1. De verhuur van deze zaal delen we onder in de verhuur als sportzaal en het huren van een grote hal voor evenementen, eventueel in combinatie met hal 1

Spiegelzaal

De Spiegelzaal heeft twee grote ramen die naar buiten kijken over de parkeerplaats. Er is geen direct inkijk, toch kun je de ramen ook helemaal afdekken. Zoals de naam al zegt heeft 1 wand alleen maar spiegels

Panoramazaal

De Panoramazaal geeft zoals de naam al zegt een mooie blik naar buiten. De grote ramen en de vorm van de zaal bieden een scala aan mogelijkheden voor zakelijke en sociale bijeenkomsten voor grote groepen of intieme bijeenkomsten.

Maatschappelijke tarieven

Hieronder komt een voorbeeld van de maatschappelijke tarieven in een overzichtelijke tabel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum