De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Ontmoetingen ‘Lekker in je vel’

Ontmoetingen ‘Lekker in je vel’

Praat mee, doe mee, ontdek en ontwikkel

 

Op vrijdag 9 juni in Nieuwleusen en Lemelerveld en woensdag 14 juni in Dalfsen kunt u kosteloos meedoen aan activiteiten die over ‘goed, gelukkig en lekker leven’ gaan.  Kom naar deze ontmoetingen en praat mee over positieve gezondheid. Ontdek waar u energie van krijgt of wat u nodig heeft om zich fitter te voelen. Ontwikkel samen met buurtgenoten plannen die bijdragen aan ‘goed en gezond (samen)leven’ en maak kans op uitvoering van de plannen.

 

Gezondheid: voor de één betekent dit lekker slapen. Voor de ander uitblazen, met een sigaretje. Nogal verschillend, toch? Wilt u ook ontdekken wat ‘goed, gelukkig en gezond leven’ voor uzelf betekent, kom dan naar de ontmoetingen ‘Lekker in je vel’ in Nieuwleusen, Dalfsen of Lemelerveld.  Met filmpjes van jongeren, kunst van basisschoolleerlingen,  workshops en een lekker hapje en drankje ontdekt u de verschillende kanten van gezond zijn en gelukkig leven.

Lokale programma’s

Wilt u deelnemen? Geeft u zich dan op via lekkerinjevel@dalfsen.nl. Dit kan tot twee dagen voorafgaand aan de ontmoeting:

Nieuwleusen

Graag opgeven voor 7 juni

9 juni,    15.30 uur  – 17.30 uur

Agnieten College

Ambassadeur:

Eline Ruinemans

Lemelerveld

Graag opgeven voor 7 juni

9 juni,    18.00 uur – 20.00  uur

Kulturhus De Mozaïek

Ambassadeur:

Angelique Ruiter

Dalfsen

Graag opgeven voor 12 juni

14 juni,  13.00 uur – 16.30 uur

De Trefkoele Plus

Ambassadeur:

Wilma Nijboer

En verder?

Per kern worden inzichten, plannen en  ideeën vastgelegd en maakt een tekenaar een getekend verslag.  Als u enthousiast bent  om met een plan aan de slag te gaan dan zijn er mogelijkheden om direct een vervolg af te spreken. Sommige ideeën kunnen misschien meteen worden uitgevoerd. Maar is er meer nodig, dan koppelen de lokale ambassadeurs dit terug naar de klankbordgroep ‘Kerngezond Dalfsen’. Hierin zit onder meer de Sportraad, Participatieraad, de Welzijnskoepel en Zelfstandige Professionals Dalfsen. Resultaten en uitkomsten van de bijeenkomsten worden door de gemeente in het uitvoeringsprogramma ‘Kerngezond Dalfsen’ verwerkt. Najaar 2017 wordt daarover meer bekend gemaakt.

 

De organisatie van de ontmoetingen is in handen van lokale ambassadeurs, welzijnsinstellingen en gemeente Dalfsen. Wilt u meer informatie over het achterliggende gezondheidsbeleid ‘Kerngezond Dalfsen’? Neem dan gerust contact op met Geeske Roos, programmacoördinator van ‘Dalfsen kerngezond’, via g.roos@dalfsen.nl of 06 361 352 43.