De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

MEGA springkussenfestijn JUMP

In de herfstvakantie, van donderdag 26 t/m zaterdag 28 oktober 2017, zijn alle kinderen van 2 t/m 14 jaar welkom van 9:00 – 17:00 uur in Trefkoele+ want daar vindt het Mega Springkussenfestijn “Jump” plaats.

In samenwerking met Koggel Springkussensverhuur wordt Hal 1 omgebouwd tot één groot indoor Springkussenfestijn waar kinderen volop kunnen springen, interactief bezig zijn en hun eigen krachten kunnen testen op de bungeebaan.

Vol programma
Kinderen kunnen in de bungeerun rennen met een elastiek om hun middel, zich uitleven op één van de in totaal 5 springkussens en helemaal los gaan op een stormbaan met een lengte van 30 meter. Daarnaast is er ook een megatwister en zijn er Interactieve Playsystems.

Ook voor ouders fun!
Ouders mogen gratis naar binnen. Op het cateringplein en in het PlusCafé is er gratis wifi en een plek waar je rustig kunt zitten en kan genieten van bijvoorbeeld een lekkere kop koffie.

Kaartjes kopen?
Kaartjes zijn verkrijgbaar in Trefkoele+ en kosten € 6,50 per stuk incl. een patatje en een glaasje ranja.jump Trefkoele+