De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Dagfietstocht Saam Welzijn

Dinsdag 28 augustus a.s. staat er weer een prachtige fietstocht gepland in de weide omgeving van Dalfsen. Dit keer is het, net als eerdere jaren in augustus, een hele-dag-fietstocht. Vertrek is dan om 9.30 uur vanaf de Trefkoele+.

Na ruim 15 km. is er een eerste stop voor een kopje koffie of thee. De tocht wordt voortgezet en na een kleine 15 km. is er een volgend rustmoment waarbij, op een mooie locatie, een lunch geserveerd zal worden. Na de lunch wordt er een afstand van ruim 10 km. gefietst naar de locatie voor een koffie-/theestop.

Het laatste deel van de dag-fietstocht heeft een lengte van ruim 10 km. Deze dag eindigt tot slot bij  het “Oude Station” waar nog even uitgerust en nagepraat kan worden onder het genot van  een afscheidsdrankje.

De vrijwilligers hebben een prachtige route uitgezet en iedereen is welkom om hier aan deel te nemen. Geprobeerd is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor deelname aan de tocht, inclusief de consumpties en de lunch, wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 17,50.

Aanmelden is niet nodig. Als u mee wil fietsen om er, samen met anderen, een gezellige dag van te maken dan bent u van harte welkom en zorg er voor dat u 28 augustus om 9.30 uur bij de Trefkoele+ bent.