De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Vechtdal Blues & Rock | Lenterock 2024

DALFSEN – Trefkoele + en Vechtdal Blues & Rock doen het weer!

Zondagmiddag 24 maart a.s. is namelijk het Pluscafé van Trefkoele+ the place to be. Deze editie is er geen Lenteblues, maar Lenterock! 2 mans formatie The Bottleneck Rockers uit Almelo brengen dan live, pure en een grote verscheidenheid aan akoestische (hard)rock-, metal-, country- en bluessongs ten gehore. Dat kan bij dit muzikale tweetal zelfs variëren van Prince tot CCR en van Neil Young tot Kings of Leon, met alles ertussenin. Live zijn Niek en Jean namelijk zeer energiek en weten door hun jarenlange ervaring dan ook de tent op de kop te zetten, waarbij ze het publiek ook vaak mee te laten doen.

In de pauzes zullen de party dj’s FileRoy & Bosch jou verzoekplaten draaien, mits het maar gitaarmuziek gerelateerd is.

Maar er is meer… want, naast Lenterock is er op de tap uiteraard ook een mooi Lentebokbiertje en de Vechtdal Blues & Rock doppinda’s zullen vanzelfsprekend ook deze editie niet ontbreken. The Bottleneck Rockers beginnen om 15:30u te spelen.

Tickets

De voorverkoop voor dit evenement start op 8 januari aanstaande, waarbij de tickets slechts 7.50 Euro kosten.

Vorige keren waren de tickets in no-time uitverkocht, dus wees er snel bij! Je kan ze aan de bar van het Pluscafé afhalen of heel gemakkelijk via de knop hieronder.