De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Workshop Rust in je hoofd

Voor vrouwen die altijd aanstaan en op zoek zijn naar de uitknop.

Sta jij altijd aan? Gaan je gedachten maar door over wat er gaat komen, wat anderen vinden of hoe het beter kan? Onrust in je lijf? Kort lontje? Wakker liggen met je hoofd op volle toeren?

Heb je weleens bedacht dat je een keuze hebt in het aan of juist uitstaan? En nee, dat is niet hetzelfde als dat je bedenkt dat je nu echt moet ontspannen. Je best doen om je schouders en minder te denken. Dat werkt niet. Heb je vast al gemerkt.

Wat wel werkt, is leren hoe je uitstaat en vooral voluit kan gaan voor waar jij blij van wordt. Bewegen tussen aan en uitstaan, zelf kiezen wanneer het of het ander.

Rust in je hoofd en in je lijf kan écht. Daardoor kan je zoveel meer genieten – en dat gun ik je.

Geralda Kooi heeft een praktijk voor vrouwen die altijd aanstaan en een groot verlangen hebben naar meer rust, energie en genieten. Ze laat je in de praktische workshop zien waarom me-time, yoga, mediteren en buiten zijn soms niet genoeg is.

Voor alle vrouwen die de lezing tijdens de Gezond Dalfsen dag hebben gemist. Dit keer is het een workshop en gaan we dieper in op hoe je zelf die aan en uit knop kan bedienen. Wat er voor nodig is om je volle hoofd leeg te maken en je onrust weg te nemen. Zodat je meer energie krijgt om te doen waar jij blij van wordt.

Wanneer: 22 februari van 19:30-21:30

Waar: Trefkoele+, Dalfsen

Aanmelden: info@geraldakooi.nl. €5 inclusief koffie, thee en wat lekkers.