De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Word jij 5-Ball kampioen van Dalfsen 2022?

Iedereen kent het biljarten als de sport met de drie ballen. Maar er is meer. Sinds enkele jaren is het biljarten uitgebreid met een flitsende spelsoort: het 5-Ball. Er wordt ook een Nederlands kampioenschap georganiseerd door de KNBB.

Wat is 5-Ball
Flitsend en snel en met vijf gekleurde ballen in plaats van drie. Een spelvorm voor iedereen: jong en oud, groot en klein, man of vrouw. Het spel laat zich het beste omschrijven als een combinatie van biljarten en pool. De puntentelling is geleend van het darten.

Ook eens 5-ballen?
Voor de achtste keer organiseert biljartvereniging De Trefkoele het Open 5-Ball kampioenschap van Dalfsen. Dé gelegenheid om kennis te maken met deze jonge sport. Probeer het en maak kans om de achtste 5-Ball kampioen van Dalfsen te worden. Geen lid van een biljartvereniging? Geen probleem. Iedereen kan zich inschrijven, behalve spelers met een gemiddelde van 3.25 libre en hoger.

Schrijf je in

De poulewedstrijden worden gespeeld op woensdag 21 en donderdag 22 december, zowel ’s middags als ’s avonds.

Voorkeur dagdeel kan bij inschrijving aangegeven worden!

De finalewedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond  23 december.

Plaats van handeling: biljartaccommodatie Trefkoele+ in Dalfsen.
Het inschrijfgeld bedraagt  6 euro inclusief een kop koffie. Je speelt in een poule, dus altijd meer dan één partij. De partijen van een poule worden in één dagdeel afgewerkt. Heb je zelf geen keu? Geen probleem. Er staat een keu voor je klaar.

Opgeven kan tot en met 5 december 2022. Je kan het inschrijfformulier krijgen bij de biljarts in Trefkoele +. Je kan het ook per mail opvragen bij evert.hulleman@planet.nl of telefonisch op nummer 06-20890698. Hier kun je ook terecht voor overige vragen.