De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Sportcafé gemeente Dalfsen 21 september

Op woensdagavond 21 september 2022 vindt in Trefkoele+ het sportcafé plaats voor bestuurders van sportverenigingen uit de gemeente Dalfsen. Het sportcafé staat in het teken van inspireren en ontmoeten. Hiervoor is onderstaand programma ontworpen. De workshops zijn voortgekomen uit de verenigingsmonitor welke in de maand juni jl. is uitgezet onder de sportverenigingen.

Aan elke workshop is een traject gekoppeld welke jullie als vereniging kunnen volgen.

 

Uitnodiging Sportcafé gemeente Dalfsen

Datum: Woensdag 21 september 2022

Locatie: Trefkoele+ Dalfsen

Tijd: 19.30-22.00 uur

 

Programma

19.30 opening

19.40 Gastspreker Art Langeler

20.30-20.45 Pauze

20.45-21.30 Inspirerende workshops (zie onderstaand)

21.30 Netwerken met hapje/drankje

 

Gastspreker Art Langeler

Art Langeler is als voetbaltrainer/bestuurder geen onbekende in de regio. Hij was o.a. twee periodes hoofdtrainer van PEC Zwolle. Daarnaast was hij bondscoach van Jong Oranje en Curaçao, hoofd jeugdopleiding bij PSV en directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB. Tegenwoordig is Langeler actief in de jeugdopleiding van FC Groningen.

 

Workshops

Vrijwilligersmanagement

Ken jij dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Het is echt geen wonder om vrijwilligers voor je vereniging te vinden/ houden die plezier hebben in wat ze doen. We gaan je inspireren om met dit thema aan de slag te gaan.

 

4 inzichten voor bestuurders

Samen doen, meenemen, eigenaarschap en support. De 4 inzichten biedt jou als bestuurder een tool die kan dienen als geheugensteun om te groeien in jouw rol. Tijdens deze presentatie maak je kennis met deze inzichten.

 

Jouw club klaar voor de toekomst

Hoe kan je als bestuurder de continuïteit van de club waarborgen en daarmee de club naar een gezonde toekomst leiden? We gaan in op mogelijke knelpunten die worden ervaren, op ambities én op kansen voor de club. Tijdens deze presentatie maak je kennis met gouden driehoek ‘sportaanbod – accommodatie – kader.

 

Aanmelden

Aanmelden en meer informatie via Mathijs van Faassen: m.vanfaassen@dalfsen.nl of 06-28786504

Aanmelden kan tot 18 september 2022 (maximaal 3 deelnemers per vereniging).