De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Sestival – Een Cultureel Familiefeest in Dalfsen op 6 juli!

Op zaterdag 6 juli organiseert Stichting Kunstzinnig Ses het Sestival. Een laagdrempelig en feestelijk cultureel festival. Dit unieke evenement biedt een platform voor kinderen, jongeren en volwassenen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen in een sfeer van plezier, ontspanning en ontmoeting.

Sestival is georganiseerd om de sociale cohesie te versterken door mensen van alle leeftijden en achtergronden samen te brengen en te laten zien wat het culturele aanbod is. Met gratis toegang en diverse activiteiten, streeft het festival ernaar om cultuur en kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Het programma omvat onder andere:

  • Workshops in kunst, dans, muziek en theater
  • Boeiende kindervoorstellingen
  • Interactieve kunstprojecten en community arts
  • Een open podium waar lokaal talent zich kan presenteren

Naast het rijke aanbod aan activiteiten, zijn er mogelijkheden voor lokale kunstenaars, dansers, en theatermakers om hun werk te presenteren.

“Ons doel met Sestival is om een ruimte te creëren waar mensen kunnen samenkomen, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun creatieve potentieel kunnen ontdekken,” zegt Esme Lindeboom medeorganisator van Sestival. “We willen een positieve en blijvende impact hebben in Dalfsen door kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen.”

Talent gezocht
Sestival is nog op zoek naar kinderen, jongeren of volwassenen die het leuk vinden om ook hun steentje bij te dragen aan het Sestival. Dat kan door je als vrijwilliger aan te melden en te helpen bij een workshop of iets anders, maar ook om te laten zien wat je in huis hebt. Kun jij goed gitaar spelen, zingen, googelen of heb je kunt wat je wilt showen? Meld je dan aan via onderstaand mailadres.

De toegang tot het festival en de workshops zijn gratis.

Praktische Informatie:

  • Datum: Zaterdag 6 juli
  • Locatie: Kulturhus Trefkoele+, Dalfsen
  • Tijd: 14.00 uur – 18.00 uur
  • Toegang: Gratis

Voor meer informatie over Sestival, deelname, vrijwilligers of sponsoring, kunt u contact opnemen met Esme Lindeboom via kunstzinnigses@studio-ses.nl of bezoek onze website www.studio-ses.nl