De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Sestival 2024!

De sprookjesfiguren hebben hun jurken al gestreken, Pikachu zit al in de trein naar Dalfsen, en wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op het dit magische evenement: Sestival 2024!

Op zaterdag 6 juli van 14.00 uur tot 18.00 uur barst het feest los in en rondom Trefkoele+. Dit evenement, georganiseerd voor en door Kunstzinnig Ses, belooft een onvergetelijke middag vol plezier, creativiteit en cultuur.

De voorbereidingen zijn in volle gang: de kwasten van Anneke Smit worden uit het water gehaald voor schilderworkshops, terwijl de spuitbussen voor graffiti staan te popelen om prachtige kunstwerken te creëren. Jet en Juul doen vast een warming-up voor hun grote show, en de dansers van Studio Ses oefenen hun laatste danspasjes. Ook de freerunners van Zerofreerunning zijn bezig met hun spectaculaire salto’s.

Bereid je voor op meeslepende ritmes van drummen bij Mec en djembé bij Piano Forte. Deze muzikanten zorgen ervoor dat je niet stil kunt blijven staan! Ondertussen zijn de bewoners van de opvang in het Hof van Dalfsen met liefde en passie culturele hapjes aan het voorbereiden. Laat je smaakpapillen verwennen met diverse lekkernijen, terwijl de horeca de tap alvast lekker koud maakt, zodat je kunt genieten van verfrissende drankjes tijdens je wandeling over het terrein of na deelname van een workshop.

En dat is nog niet alles! De prijzen voor de loting zijn binnen, met fantastische cadeaus zoals een weekendje bij Europarcs, een heerlijke lunch bij Het Oude Station, en een gezellige BBQ bij Nikki’s.

Of het nu stralend weer is of niet (bij slecht weer verplaatsen we alles naar binnen), Sestival 2024 wordt hét feestje dat je niet wilt missen. Dit evenement zit boordevol leuke workshops, activiteiten, muziek en nog veel meer. Dus kom ook, breng je vrienden en familie mee, en beleef een middag vol vreugde en gezelligheid!

Kom naar Sestival 2024! Datum: Zaterdag 6 juli 2024 Tijd: 14.00 uur tot 18.00 uur Locatie: Trefkoele+

Zorg dat je erbij bent – we kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van deze geweldige dag!