De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Save the date: The Bottleneck Rockers zondagmiddag 26 maart a.s.

Trefkoele + en Vechtdal Blues & Rock presenteren: Lenteblues met The Bottleneck Rockers

Zondag 26 maart a.s. is er weer een Lenteblues in het Pluscafé van de Trefkoele + in Dalfsen. Deze traditie is terug van weggeweest en vindt vanaf vorig jaar, na een paar jaar afwezigheid weer plaats.

De organisaties Vechtdal Blues & Rock en de Trefkoele + hebben de handen weer ineengeslagen omdat de tijd weer rijp is voor dergelijke evenementen.

Deze keer zullen The Bottleneck Rockers het podium bestormen. Dit energieke duo, brengt zeer bekende rocksongs ten gehore in de meest pure vorm, oftewel: “Acoustic tot he bone”, zoals ze het zelf noemen. Dit alles in een eigen jasje gegoten en verwacht daarbij stevige stampers van AC/DC tot Guns & Roses, maar ook soul, country, metal en blues, komen ruimschoots aan de beurt.

Met bekende meezingers van bv CCR, Neil Young, Prince en Johnny Cash en ingetogener werk, beloofd het een zeer gevarieerde middag te worden.

The Bottleneck Rockers zijn de ervaren gitaristen Niek Mollen en Jean Hofman uit Almelo. Ze treden veel op in kroegen, motortreffens, maar ook op grotere festivals.

In de pauzes nemen de Dalfser Blues party DJ’s FileRoy & Bosch de muziek over en zullen er door het publiek platen aangevraagd kunnen worden. Maar let op: ze accepteren alleen maar aanvragen voor blues rock en aanverwante gitaarmuziek.

Kaarten voor dit evenement kosten slechts zeven Euro en zijn in de voorverkoop vanaf 2 januari a.s. te verkrijgen aan de bar van Trefkoele+ en ook online  – net als meer info-, via Eventbrite.