De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Proef Rabo-spreekuur in Trefkoele+ in Dalfsen

Rabobank helpt je via verschillende kanalen met jouw vragen over dagelijkse bankzaken.  Soms lukt het alleen niet om op deze manier de bankzaken zelf te regelen. Daarom biedt Rabobank in samenwerking met de Bibliotheek Dalfsen in Trefkoele+ deze zomer als proef, een Rabo-spreekuur in Dalfsen. Tijdens deze proefperiode is iedere derde vrijdag van de maand, van 10:00 tot 12:00 uur, een adviseur van het team Rabo Samen Bankieren aanwezig in de Trefkoele+.

De medewerkers van het team Rabo Samen Bankieren kunnen helpen met alle dagelijkse bankzaken en bieden praktische hulp bijvoorbeeld bij het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van jouw bankzaken. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. Voor vragen over hypotheken of beleggingen kun je contact opnemen of een afspraak maken via 088 722 66 00.

Op onderstaande data is een medewerker van de bank in Trefkoele+ Dalfsen aanwezig:

·        Vrijdag 19 juli 2024 -10.00 uur tot 12.00 uur

·        Vrijdag 16 augustus 2024 – 10.00 uur tot 12.00 uur

Rabo Samen Bankieren
Voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking, is het ook mogelijk dat een medewerker van het team Rabo Samen Bankieren je telefonisch of in je eigen vertrouwde omgeving bij je thuis verder helpt. Maak hiervoor een afspraak via 088 722 66 00 of kijk op rabobank.nl/samenbankieren.