De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Probeer het eens: wel zo gek te (be)denken!

Probeer het eens: wel zo gek te (be)denken!

Wat is jouw ervaring met Trefkoele+? Wat gaat goed en wat kan beter? Voor welke activiteiten ga je naar Trefkoeleen welke activiteiten / evenementen mis je?

Voor antwoorden op deze vragen vraagt Trefkoele+ alle inwoners van Dalfsen om hulp.

 

Huiskamer van Dalfsen

De reviews op internet liegen er niet om. Met gemiddeld 4 van de vijf sterren wordt Trefkoele+ goed gewaardeerd door zijn gebruikers, maar het kan altijd beter.

Trefkoele+ wil de huiskamer zijn van Dalfsen waar activiteiten en evenementen worden

georganiseerd voor de gehele Dalfser bevolking. Van jong tot oud, van scholier tot zakenman, van sportvrouw tot levensgenieter; voor iedereen is er wat te beleven in Trefkoele+.

 

Enquête

Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft Trefkoele+ een korte vragenlijst opgesteld waarbij we benieuwd zijn naar jouw ervaringen en ideeën.

Laat ons, door het invullen van deze enquête, weten op welke manier je al gebruik maakt van Trefkoele+ en wat je nog mist.

Het invullen neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Denktank

Daarnaast is Trefkoele+ op zoek naar creatievelingen en out of the box denkers die barsten van de nieuwe ideeën en die een aantal keren per jaar willen meedenken en plaats willen nemen in de Denktank. Ben of ken jij zo iemand? Laat het weten via de enquête of neem direct contact op via Activiteiten@trefkoeleplus.nl

De enquête wordt afgesloten met de vraag of we je een aantal keren per jaar mogen benaderen voor bijv. het afnemen van een vragenlijst of het bijwonen van een brainstormavond, zodat ons jaarprogramma zo aantrekkelijk en veelzijdig mogelijk wordt voor iedereen.

 

Direct de enquête invullen

De korte vragenlijst is t/m 31 oktober eenvoudig in te vullen middels onderstaande link: KLIK HIER.

In de bibliotheek en het Pluscafé van Trefkoele+ liggen papieren vragenlijsten voor wie dat prettiger vindt.

Onder de eerste twintig inzenders die hun naam, telefoonnummer en e-mailadres vermelden, worden drie cadeaubonnen van €25,- verloot.

 

Ben jij creatief, een out of the box-denker en barst jij van de nieuwe ideeën? Laat het weten in onze enquête of neem direct contact met ons op.