De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Optreden Muziekvereniging Excelsior

Muziekvereniging Excelsior treedt weer op in Trefkoele+ Ze hebben er lang naar uitgekeken maar op zaterdagavond 8 oktober is het weer zover. Alle afdelingen van Muziekvereniging Excelsior presenteren zich dan met een grandioze avond vol muziek en shows. Onder de titel “We mogen weer” maken ze er een muzikaal feestje van in Trefkoele+.

“Natuurlijk hebben we al wat optredens achter de rug tijdens Maestro Dalfsen en hebben we de optocht gelopen in Oudleusen en ook onze twirlgroepen hebben al wedstrijden gehad,” aldus Olaf Bergman, voorzitter van de vereniging “maar er gaat niets boven een avond waarbij wij ons als hele vereniging aan het publiek kunnen presenteren. Onze laatste uitvoering was in 2018 en in die 4 jaar zijn er alweer zoveel dingen gewijzigd. Het is weer tijd voor een leuk feestje.”

De Fanfare, Slagwerkgroep, Leerlingenorkest en de 3 twirlgroepen laten zien waar ze twee jaar lang, met verschillende tussenposes vanwege Corona, naar toe hebben gewerkt. De Fanfare, onder leiding van Frank Ritsema, en de Slagwerkgroep, onder leiding van Helmer Bijl, zetten een leuk en gevarieerd muzikaal programma neer. Ook alle twirlgroepen presenteren zich met eigen shows en op muziek van de Fanfare. De muziekvereniging is blij dat ze weer 3 twirlgroepen hebben. Voor de jongste kinderen van Twirlgroep C is het natuurlijk extra spannend: ‘s Avonds optreden in de grote zaal van Trefkoele+, make-up op en prachtige kleding aan. Echt een moment waar ze naar uitkijken.

De vereniging hoopt natuurlijk op een groot publiek. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via leden van Excelsior. Er zijn wel kosten aan verbonden.

Meer informatie is te vinden op www.excelsiordalfsen.nl

De zaal gaat op 8 oktober om 18:45 uur open.