De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Nieuwe samenwerking logopedisten Chantal Punt en Inge Zomer

Wij willen u graag informeren over een nieuwe samenwerking in regio Dalfsen tussen logopedisten Chantal Punt en Inge Zomer. Vanaf 1 september 2024 werken wij samen vanuit de praktijklocatie in de Trefkoele+, om de huidige vraag naar logopedisch zorg te bedienen. Hoewel wij ieder onze eigen praktijk runnen en ons daarbij richten op verschillende doelgroepen, geloven wij dat onze complementaire expertise bijdraagt aan duurzame logopedische zorg voor cliënten in Dalfsen en omstreken.

Hoewel wij allebei allround zijn opgeleid, hebben wij onze eigen specialisaties. Chantal focust zich voornamelijk op logopedische behandeling van kinderen vanaf 2,5 jaar tot 18 jaar. Zij biedt begeleiding en therapie aan onder meer kinderen met spraak- en taalontwikkelingsstoornissen, lees- en spellingsproblemen, tweetaligheid en afwijkende mondgewoonten. Chantals praktijk is erop gericht om kinderen te ondersteunen in hun communicatieve ontwikkeling en schoolprestaties.

Inge richt zich voornamelijk op het jonge kind, volwassenen en ouderen. Zij is preverbaal logopedist en behandelt eet- en drinkproblemen bij zuigelingen en jonge kinderen, stem- en articulatieproblemen bij volwassenen en slik- of communicatieproblemen bij ouderen. Eind 2024 hoopt Inge zich ook aan te sluiten bij ParkinsonNet, zij start in september met de scholing tot ParkinsonNet zorgverlener.

Hoewel wij individueel onze eigen praktijk blijven runnen, zorgt onze samenwerking ervoor dat wij expertise kunnen delen en, indien nodig, cliënten naar elkaar kunnen doorverwijzen. Dit zorgt voor een efficiëntere en effectievere behandeling voor de diverse doelgroepen in regio Dalfsen.

Chantal Punt-Vermeulen 
Logopedist Logopedie Pluspunt
info@logopediepluspunt.nl 
www.logopedie-pluspunt.nl
 

Inge Zomer 
(preverbaal) Logopedist VerbaalZorg
info@verbaalzorg.nl 
www.verbaalzorg.nl
 

Praktijkadres: 
Trefkoele+
Ruigedoornstraat 108
7721 BR Dalfsen