De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Nieuw bij Trefkoele+! Pilatesles op maandagochtend


Op maandagochtend om 9 uur kun je je week goed beginnen! Terug van weggeweest is Mariëtta Bakker van de Studio van Slim. Zij verzorgt de lessen in de Wim Heerink zaal.

En dat de lessen allesbehalve ‘hocus pocus’ zijn dat kunnen de deelnemers beamen want sommigen zitten al bijna 10 jaar bij Mariëtta in de les.

Pilates is een zachte manier van bewegen waarbij je vooral op je matje zit of ligt. We noemen dat ‘van je voeten af’. Dat is vooral fijn wanneer je niet zo goed kunt staan om wat voor reden dan ook! Zittend en liggend gebruiken we de vloer als vast gegeven zodat we nauwkeurig kunnen werken en je lichaam de steun kunnen bieden die het nodig heeft.

In de volksmond heet Mariëtta: ‘Miss aanpas’… Ze vindt dat zelf een eretitel omdat het aangeeft waar het volgens haar bij Pilates om draait: de oefeningen voor iedereen geschikt maken zodat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen in de les.

Wil jij meer informatie of een proefles boeken om het eens te proberen? Stuur dan een berichtje naar het contactformulier van de website van Slim Gezond Gewicht | de Studio van Slim en ik neem contact met je op!

BEKIEKHET.NL