De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Kulturhus Trefkoele+ op zoek naar oproepkrachten/parttimers

Kulturhus Trefkoele+, het culturele en sportieve hart van Dalfsen gaat een druk seizoen tegemoet en is daarom op zoek naar oproepkrachten/parttimers die ons team willen komen versterken. Kulturhus Trefkoele+ bestaat uit twee sporthallen en een sportzaal, waar een groot aantal sportclubs gebruik van maakt. Daarnaast omvat het complex diverse ruimtes, waar meer dan 15 welzijns- en culturele organisaties onderdak hebben gevonden.

Tevens biedt een aantal ruimtes de mogelijkheid om een congres, seminar of vergadering te organiseren. Alle benodigde faciliteiten zijn hiervoor aanwezig. Het geheel wordt gecompleteerd met de aanwezigheid van het gezellige PlusCafé welke is voorzien van een uitstekende keuken.

Als oproepkracht ga je aan de slag in het PlusCafé, in één van de zalen of je helpt in de keuken. Kortom, een leuke afwisselende baan met gezellige collega’s.

Wat wij bieden:

  • Werken in een gezellig team (wie wil dat nu niet).
  • Een leuke en afwisselende bijbaan (bij ons is elke dag anders).
  • Goede verdiensten en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 150% salaris in het weekend (vanaf zaterdag na 20:00 uur)

Wat wij vragen:

  • Je bent 17 jaar of ouder.
  • Je bent een harde werker
  • Je bent representatief, sociaal en makkelijk in de omgang.
  • Je bent beschikbaar door de week en/of in de weekenden.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen, waar wacht je dan nog op?

Stuur ons een mail
naar horeca@trefkoeleplus.nl of via whatsapp 0529-43 23 38.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en wie weet sta jij straks samen met ons voor die extra + binnen ons mooie Kulturhus.