De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Kerngezond schoolaanbod 2023 van start!

Vrijdag 13 januari was de starthandeling van het Kerngezond schoolaanbod 2023 in Trefkoele+ in Dalfsen. Kinderburgemeester Benthe Dijkman ontving voor de start van de eerste kookworkshop een gezond pakket van Jumbo-eigenaar Ronald Kamphuis.
 
Middels het Kerngezonde schoolaanbod leren basisscholenkinderen in de gemeente Dalfsen wat gezonde voeding is en hoe belangrijk dit voor ze is. Alle scholen in de Gemeente Dalfsen nemen deel aan het Kerngezonde schoolaanbod waarbij gekozen kon worden uit voedingslessen, kookworkshops en boerderijeducatie. Kerngezond schoolaanbod wordt mede mogelijk gemaakt door Jumbo Kamphuis, OnTrack Coaching – Dalfsen / Zwolle – leefstijlcoach, Wat doen we in de Pan en @ggdijsselland i.s.m. Kerngezond Dalfsen.
 
Kerngezond Dalfsen heeft als doel om het aantal gezonde inwoners te vergroten. Onder andere door inwoners te simuleren bewuste keuzes te maken. Binnen Kerngezond Dalfsen werkt de gemeente samen met een groot aantal lokale organisaties. Deze organisaties variëren van sportverenigingen en supermarkten tot van gezondheid professionals en @SaamWelzijn.
 
Foto: Kinderburgemeester Benthe Dijkman nam van biedt Jumbo-eigenaar Ronald Kamphuis een pakket voor een gezonde kookworkshop aan.
Op de foto links Gerda van Heiningen “Wat doen we in de pan”, Kinderburgemeester Benthe Dijkman, Jumbo-eigenaar Ronald Kamphuis, Leonie Flierman van OnTrack coaching en Ilse Veerbeek van Trefkoele+.
 
Foto’s van Evert Jan Goos, Oprechte Dalfser Courant