De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

inschrijving DorpsQuiz geopend

Wie is dé kenner van Dalfsen? Inschrijving DorpsQuiz geopend!
DALFSEN – Welk gebouw stond vroeger op de plaats van de huisartsenpraktijk? En waar stond de voormalige lanceerplaats voor V2-raketten in de oorlog? Het zijn vragen die zomaar voorbij kunnen komen tijdens de DorpsQuiz Dalfsen. Op vrijdag 16 september vindt de eerste editie plaats in Trefkoele+.

Op de facebookpagina van Trefkoele+ konden Dalfsenaren de afgelopen weken al warmdraaien met een reeks proefvragen. Het zorgde ervoor dat de naderende dorpsquiz al aardig is gaan leven onder de inwoners. Op 16 september is het zover. Dan kunnen de deelnemers hun hersenen laten kraken over zeven rondes quizvragen, onderverdeeld in categorieën als sport, cultuur, historie en algemeen.

De inschrijving is inmiddels geopend, het aanmeldformulier staat op www.trefkoeleplus.nl. Teams, bestaande uit minimaal twee en maximaal vier deelnemers, hebben tot 13 september de mogelijkheid om zich aan te melden. Inloop op 16 september is vanaf 19.30 uur, waarna om 20.00 uur de quiz van start gaat. Deelnemen kost slechts vijf euro per team en dit kan op de avond zelf worden voldaan.