De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Genieten van de Online Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek kunnen de plaatselijke bieb inlopen, een tas volladen met boeken en deze een paar weken mee naar huis nemen. Veel minder bekend is dat elk lid van een bibliotheek via internet toegang heeft tot tienduizenden e-books en luisterboeken. Gewoon vanuit huis, op de e-reader, telefoon of computer.

In de Bibliotheek Dalfsen is op maandag 19 december in Trefkoele+ een workshop voor iedereen die nader wil kennismaken met dit enorme online aanbod van de bibliotheek. Wat is hier zoal te vinden? Hoe gebruik je de Online Bibliotheek op de juiste manier? Tijdens deze workshop kunnen deelnemers op hun eigen laptop, tablet of smartphone uitproberen hoe het werkt en hoe ze de titels kunnen vinden die ze graag lezen of beluisteren. In een latere bijeenkomst zal het specifiek gaan over het gebruik van een E-reader, dus een apparaat zoals een Kobo of een Kindle.

De workshop is op maandag 19 december om 19.00 uur in Trefkoele+ en is gratis. Er is plek voor 7 deelnemers. Aanmelden of meer informatie via bibliotheekdalfsen.nl/workshop-onlinebieb