De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Feest van Licht op kerstavond

Voorgaande jaren organiseerde ‘Kerst in Dalfsen’ de wandelingen door de verschillende Kersttuinen in Dalfsen, die samen het Kerstverhaal vertelden. Dit jaar komt de projectgroep met iets nieuws. Er wordt een mooie adventskalender verspreid. Deze ligt vanaf begin december bij de AH, Jumbo, Readshop, Primera, Zussies en bij de bibliotheek om gratis mee te nemen, maar je kunt de kalender ook geheel online volgen via fb/insta ‘Kerst in Dalfsen’.

Van 7 t/m 26 december is er elke dag een vakje om open te krassen. Scan de QR-code die dan verschijnt en lees, luister, geniet en doe mee. Op de zaterdagen en zondagen vóór kerst is er een speciale activiteit. De tijden en locaties staan op de dag zelf vermeld op de kalender en op Facebook en Instagram (Kerst in Dalfsen).

Door middel van de kalender wordt samen toegeleefd naar kerst. Het feest waarbij wordt gevierd dat Jezus geboren is en licht op deze aarde bracht. Bij deze geweldige en hoopvolle gebeurtenis wordt stilgestaan tijdens het ‘Feest van Licht’ op kerstavond, 24 december om 19.30u in Trefkoele+.

De adventskalender en de activiteiten zijn een initiatief van ‘Kerst in Dalfsen’ waar mensen uit diverse kerken in Dalfsen aan meewerken.