De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Cultureel Café Dalfsen presenteert: (uitgesteld) Koorproject Meesters & Gezellen op 24 juni a.s.

Vrijdagavond 24 juni a.s., aanvang 20.30 uur, vindt het uitgestelde concert  (11-2-22) van het koorproject Meesters & Gezellen plaats in de Grote PKN Kerk van Dalfsen.

Het koor staat deze keer onder leiding van Sigvards Klava, de internationaal bekende dirigent van het beroemde Lets Radiokoor.

Het is de negende keer, dat het koor – steeds in wisselende samenstelling – in Dalfsen optreedt. Ook zijn er in juni optredens in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Maastricht en Leiden. Veel muziekliefhebbers uit Dalfsen en omstreken verheugen zich op de komst van Meesters & Gezellen.

Het programma bestaat uit hedendaagse koormuziek, uit Letland. Het thema is Spiritualiteit en Licht.

Het koor, bestaat uit 20 jonge zangstudenten: ’de gezellen’. Zij leren in een paar intensieve weken onder leiding van Sigvards Klava en 4  ‘meesters’ uit  zijn koor de vaardigheden die nodig zijn om op het hoogste niveau in een professioneel a capellakoor te zingen. Bij ieder optreden van Meesters & Gezellen is het publiek weer verrast en ontroerd door de schoonheid van de zang.

Voor meer info en kaartverkoop www.cultureelcafedalfsen.nl en aan de balie van het Pluscafé van Trefkoele+. De kaartverkoop is al in volle gang. Gekochte kaartjes voor 11-2-2022 zijn ook geldig voor dit concert.