De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

ASC Gym & Dance Eindshow: zaterdag 13 juli

Het hele jaar hebben de kinderen geoefend voor dit aankomende moment: op zaterdag 13 juli wordt de spectaculaire Eindshow van ASC Gym & Dance uitgevoerd. In anderhalf uur tijd komen vele afdelingen van vereniging ASC Gym & Dance voorbij met hun eigen show. Dit jaar is het thema ‘De vier seizoenen’, en is de uitvoering als vanouds in de Trefkoele+ in Dalfsen. Iedereen doet mee! Van de allerkleinsten met dans tot de dames van selectie turnen op regionaal niveau. En van verschillende soorten dans, zoals jazz en hiphop tot de uitvoering van de Special Gym (turnen) heren en dames. Natuurlijk is het wedstrijd dansteam ook aanwezig met hun energieke performance.

Kom je kijken?

DE SHOW

Er is op zaterdag 13 juli een middagshow: 15:00 – 16:30 uur en een avondshow: 19:00 – 20:30 uur. Tip: het is praktisch om even goed te informeren in welke groep het kind is ingedeeld, voordat er kaarten gekocht worden.

KAARTVERKOOP

Kaarten zijn € 9,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen van 4-12 jaar (kleintjes gratis) en zijn te koop in de Trefkoele+ op deze momenten: vrijdagavond 21 juni: 17:15 – 18:30 uur en op zaterdagochtend 29 juni 10:30 – 12:00 uur. De kaarten zijn daar ter plekke te betalen, alleen met de QR code via de camera van de telefoon. Dus neem je mobiel mee!

Wees er snel bij!

Wie wel eens eerder een ASC Show heeft meegemaakt, weet dat het echt altijd een fantastische show is voor jong en oud. En ook dat het heel druk kan zijn. Vorig jaar hebben we dan ook, samen met de Trefkoele+ nog heel veel stoelen bijgeschoven, zo veel mensen waren er! Daarom hebben we dit jaar twee shows én gaan we de kaarten ook van te voren verkopen. Tot slot: kaartverkoop kan ook nog aan de deur, maar liever op de genoemde momenten hierboven, dat werkt voor iedereen het snelst.

Kom je ook kijken? Wij hebben er zin in! Tot zaterdag 13 juli!

ASC Gym & Dance