De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Samenwerking Theater De Stoomfabriek

Reserveer deze data vast in je agenda! Tickets te koop via de site van Theater de Stoomfabriek of bij Primera Jansen in Dalfsen.

Terugblik: Fleetwood Mac Tributeband (16 maart 2024)

Fleetwood Mac tribute band “Mirage” neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de legendarische band. Met hits als “Dreams”, “Go Your Own Way”, en “Rhiannon”, laten ze het publiek swingen op de muziek die Fleetwood Mac wereldberoemd heeft gemaakt. “Mirage” is meer dan een tribute band; het is een eerbetoon aan Fleetwood Mac en hun tijdloze muziek. Het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt terug naar de jaren ’70 en ’80, en je doet verlangen naar meer.

Techniek: Vechtdal Media

Foto’s: Johan Bokma

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Taarten, cakes en koekjes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater! Thuisbakker Rutger van den Broek en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Oma Bakker komt ook langs, zij onthult haar geheime grootmoedersrecepten voor de lekkerste cake. De Verrukkelijke Kinderbakshow is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen! Jumbo Kamphuis sponsort deze voorstelling en dat betekent dat de kinderen na afloop weer een mooi jumbo tasje mee naar huis krijgen. Wat een feest! Deze voorstelling wordt je aangeboden in samenwerking met Trefkoele+.

Techniek: Vechtdal Media

Foto’s: Sander Mulkens en Johan Bokma

We pakken deze keer flink uit: we bouwen Kulturhus Trefkoele+ om tot een ware concerthal en poppodium! Heb je altijd al eens een live-optreden van Amy Winehouse willen bijwonen? Back to Amy brengt met hun nieuwe show ‘the live experience’ een eerbetoon aan deze iconische zangeres, die normaal dit jaar 40 zou zijn geworden. Op het hoogtepunt van Amy’s carrière gaf zij schitterende concerten met een mix van allerlei stijlen waaronder jazz, soul, R&B en ska. BACK TO AMY is een Amy Winehouse Tribute Band uit België. Elke show is een uitstekende remake van een concert van Amy Winehouse op het hoogtepunt van haar carrière. De optredens worden gedragen door een imposante live band met ervaren muzikanten. We pakken deze keer flink uit: we bouwen Kulturhus Trefkoele+ om tot een ware concerthal. Ben jij erbij? P.s. Het is een sta-concert.

Techniek: Vechtdal Media

Foto’s en video: Johan Bokma