De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Nieuwe eigenaar Gastouderbureau Dalfsen

Gastouderbureau Dalfsen

Vanaf 1 januari jl. heeft Gastouderbureau Dalfsen een nieuwe eigenaar, namelijk Kinderopvang Mathil.
De vorige eigenaar Annet Kroon heeft het stokje overgedragen aan Henry en Janita de Haan.
Annet heeft een leeftijd bereikt waarop ze andere dingen wil gaan doen. Ook al vindt ze het moeilijk om afscheid te nemen van iets wat ze in al die jaren heeft opgebouwd, ze heeft het volste vertrouwen in Kinderopvang Mathil.

Wie is Kinderopvang Mathil?
Kinderopvang Mathil is in 2008 begonnen met een gastouderbureau dat vernoemd is naar de drie dochters van Henry en Janita namelijk  MAlon, THessa, ILse.
Het gastouderbureau is, net als Gastouderbureau Dalfsen, een kleinschalig bureau dat door haar korte lijntjes een goed en persoonlijk contact heeft met haar gast- en vraagouders.
In 2009 is er door Mathil een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang gestart in Rouveen, waar Henry en Janita woonachtig zijn. In 2010 is er ook in Nieuwleusen een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang gestart en in 2016 hetzelfde in Staphorst.
Vanaf januari 2018 is daar dan ook Gastouderbureau Dalfsen bij gekomen.
Voor de gast- en vraagouders van Gastouderbureau Dalfsen verandert er per saldo weinig. Kenmerkend voor beide organisaties zijn de kleinschaligheid en persoonlijk contact. We kennen onze gast- en vraagouders persoonlijk en kunnen daardoor goed inschatten of ze bij elkaar passen.
Hierdoor kunnen we kwaliteit bieden. De naam Gastouderbureau Dalfsen blijft vooralsnog bestaan en de vaste medewerkers, Marinda Slot en Renate Harink, blijven werken vanuit het kantoor in Trefkoele+.

Wellicht treft u daar Henry of Janita ook wel eens.

Meer informatie over het gastouderbureau vind u HIER