De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Logopedie Pluspunt 15 jaar!

Logopedie Pluspunt 15 jaar!

Chantal Punt-Vermeulen is 1 juli 2018 al weer 15 jaar praktijkhoudster van het lopedie Pluspunt.  Dat voorheen bekend stond als Logopediepraktijk Dalfsen, en 1982 actief in Dalfsen en omgeving.

Hoe begon het allemaal…

De oprichters van de praktijk zijn beide begonnen met een eigen praktijk, de een in 1982 en de ander in 1990, maar in 1993 zijn zij een samenwerkingsverband aangegaan. Per 1 juli 1997 stopte een van de partijen en de ander is alleen verder gegaan.

Juli 2002 kwam Chantal bij Logopediepraktijk Dalfsen in loondienst werken. “Ik wilde al wel graag een eigen praktijk, maar het leek mij goed om eerste ervaring op te doen binnen een andere praktijk.” Echter na een half jaar kwam de vraag al of Chantal de praktijk over wilde nemen. “Het leek mij een gouden kans en ik heb het met beide handen aangegrepen.”

In juli 2003 heeft Chantal Punt-Vermeulen de praktijk overgenomen. Chantal Punt-Vermeulen is sindsdien de praktijkhoudster. “1 juli 2018 ben ik dus 15 jaar eigenaar.” Nog steeds streeft zij met veel plezier en ambitie samen met haar collega’s naar kwaliteit en verbetering. In 2014 is de naam Logopedie Pluspunt in het leven geroepen, omdat de naam Logopediepraktijk Dalfsen niet meer voldeed aan de wensen van de praktijkhoudster. De naamsbekendheid in de dorpen Lemelerveld en Lemele moesten beter worden.

Chantal en haar team zijn nog aan het nadenken over een leuke invulling om het 15 jarig bestaan te vieren. “Ik zou graag een of meerdere workshops willen verzorgen voor geïnteresseerden in Trefkoele+ over ons mooie vak, maar hoe de invulling precies gaat zijn en wanneer is nog niet bekend. Het zal in ieder geval pas na de zomervakantie gevierd gaan worden. Dus vermoedelijk in september of begin oktober.”