De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Nieuw in Trefkoele+ oefen en slaaptherapeut: Dagmar de vogel

Vanaf heden is de praktijk oefentherapie Dalfsen overgenomen door Dagmar de Vogel, oefentherapeut en Slaapoefentherapeut. Op de maandag en de vrijdag is praktijk Oefentherapie “De Vrije Vogel” geopend voor klanten.

Even voorstellen:

“Mijn naam is Dagmar de Vogel en het is mijn passie mensen door voorlichting, bewustwording en oefening te leren wat men zelf kan doen om hun klachten te voorkomen en/of te genezen. Trefkoele+ vind ik een mooie locatie met veel mogelijkheden tot samenwerken om met vereende krachten nog meer voor mensen te kunnen betekenen.”

Voor mensen met uiteenlopende klachten van het houdings-en bewegingsapparaat kan oefentherapie Cesar/Mensendieck veel betekenen.
Samen met de klant analyseer ik het houdings-en bewegingsgedrag en help ik hem/haar de mogelijkheden en onmogelijkheden van hun lichaam te ontdekken en zo optimaal mogelijk te benutten.
De oefeningen en adviezen zijn heel praktisch en aangepast aan de activiteiten van het leven en de mogelijkheden van de klant. Het inzicht dat de klant krijgt stelt hem/haar in staat de klachten zelf de baas te worden. Slaapoefentherapie is een methode waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze effectief is voor mensen met slaapproblemen en waarbij mensen leren zonder ingrijpende behandelingen of medicatie het eigen vermogen om goed te slapen weer aan te spreken.
Ook heb ik extra ervaring en opleiding gevolgd voor zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten.

Ben je benieuwd wat ik precies doe/kan en of ik iets voor u of uw klanten kan betekenen of zie je het zitten op een bepaald gebied samen te werken? Dan hoor of lees ik het graag via het onderstaande e-mail of telefoonnummer!

Oefentherapie De Vrije Vogel
Ruigedoornstraat 108
7721 BR Dalfsen
info@oefentherapiedevrijevogel.nl
www.oefentherapiedevrijevogel.nl
tel.06-41214085