De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

GASTOUDERBUREAU DALFSEN

Al sinds 1992 regelt Gastouderbureau Dalfsen kinderopvang in de gemeente Dalfsen (Dalfsen, Lemelerveld, Oudleusen, Nieuwleusen en Hoonhorst). Hiermee zijn wij één van de oudste gastouderbureaus in de provincie Overijssel.
In deze jaren is Gastouderbureau Dalfsen een vertrouwd gezicht in de gemeente geworden en een betrouwbare partner voor ouders. Ons gastouderbureau staat voor stabiliteit, continuïteit en kwaliteit in opvang.
Gastouderbureau Dalfsen is een onafhankelijke organisatie.

Wij onderscheiden ons door onze werkwijze.
Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige organisatie. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Onze lijntjes zijn kort, u bent altijd welkom bij ons op kantoor voor vragen en opmerkingen.
Omdat wij vooral in de gemeente Dalfsen werken kennen wij de omgeving zeer goed.

Gastouderopvang heeft binnen de kinderopvang een tweetal onderscheidende kenmerken :
Gastouderopvang is flexibel (op die dagen en uren dat u opvang nodig heeft).
Gastouderopvang is kleinschalig en huiselijk (uw kind krijgt de aandacht die u ook zelf zou geven).

Medewerkers
Onze medewerksters zijn de stabiele factoren binnen het gastouderbureau. Zij werken hier al jaren en kennen alle ‘ins en outs’ van gastouderopvang!

Als ouder of gastouder heeft u een vast contactpersoon die de opvang situatie kent en regelmatig bij de gastouder op huisbezoek komt.

Gastouders
Onze gastouders zijn goed opgeleid. Zij zijn gastouder omdat zij graag met kinderen werken. Onze gastouders staan er niet alleen voor. Zij kunnen altijd bij ons terecht met vragen over de opvang. Niet voor niets is ons motto:

SAMEN STERK IN OPVANG’.

Contactgegevens