In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben veel partijen hun dienstverlening aangepast.

 
Voor organisaties gevestigd in Trefkoele+ geldt het volgende

 • Saam Welzijn is volgens corona-protocol haar activiteiten weer aan het opstarten, en is telefonisch bereikbaar op 0529 – 482 121
 • De Kern is voor alle vragen maandag-vrijdag telefonisch bereikbaar op 038 – 456 97 00
 • Silvia Kogelman NLP & dyslexie werkt alleen op afspraak en is bereikbaar via de mail: info@silviakogelman.nl of per telefoon: 06-239 55 33 5.
 • Logopedie Pluspunt werkt op afspraak en is telefonisch bereikbaar op 0529 – 433 633.
 • Gastouderbureau Dalfsen is per e-mail en telefonisch bereikbaar op 0529 – 433 927
 • De Bibliotheek is  geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 20:30 uur, van 13.00 tot 17.30 uur is er personeel aanwezig
  meer informatie vind u op de website van de Bibliotheek.  www.bibliotheekdalfsen.nl
 • Historisch Centrum “Ab Goudbeek” is gesloten
 • Het Infopunt is geopend
 • Vluchtelingenwerk Oost Nederland werkt alleen op afspraak.
 • GGD verwijst naar haar website https://www.ggdijsselland.nl/locaties/dalfsen/
 • Het Taalpunt heeft haar dienstverlening hervat.

Heeft u vragen over een andere activiteit, neem dan contact op met de organisatie.

FAQ’s coronamaatregelen

Ja, de Trefkoele+ is geopend. Dit met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

wij zijn op de volgende momenten geopend

Maandag:           08:00 – 22:00 uur
Dinsdag:             08:00 – 22:00 uur
Woensdag:         08:00 – 22:00 uur
Donderdag:        08:00 – 22:00 uur
Vrijdag:               08:00 – 22:00 uur
Zaterdag:            10:00 – 12:00 uur

Bij binnenkomst staan er desinfectiezuilen zodat u uw handen kunt desinfecteren. Ook zijn er op verschillende plekken looproutes aangebracht, wordt er veel meer geventileerd en bij het inrichten van de zalen houden we rekening met de 1,5m regel. Ook willen we u dringend verzoeken een mondkapje te dragen. Maar bovenal blijf thuis bij klachten en laat u testen.

Ja dat kan. Houd er wel rekening mee dat de capaciteit van de zalen nu kleiner is omdat iedereen 1,5 meter afstand bewaard. We denken graag met u mee over de capaciteit, routing en indeling.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nee, het PlusCafé is gesloten voor gasten.

Nee, dat hoeft over het algemeen niet. Uitzonderingen hierop zijn bijvoorbeeld een cursus of bijeenkomst, neem hierover contact op met de aanbieder van de activiteit.

Trefkoele+ beschikt over een ventilatiesysteem dat altijd verse lucht van buiten aanzuigt en de “gebruikte” lucht weer naar buiten afvoert. Het gaat dus om een NIET recirculerend systeem. Hierdoor is er altijd verse, frisse lucht in onze zalen. Binnen dit systeem monitoren we continu de lucht- en filterkwaliteit, hierdoor blijven we altijd ruim binnen de gestelde normen. Mocht u toch nog vragen hebben over ons ventilatiesysteem, neem dan contact met ons op.

Bij het annuleren van de zaalhuur zullen wij onze algemene voorwaarden aanhouden. Dat wil zeggen dat een boeking kosteloos geannuleerd kan worden tot 4 weken voor aanvang van de het betreffende gebruiksmoment. Bij annulering binnen deze 4 weken worden de kosten voor de zaalhuur 100% in rekening gebracht.
Bij annulering vervalt het recht op gebruik van de zaal en is de Trefkoele+ vrij om de zaal aan andere partijen te verhuren.

Heeft u een andere vraag? Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Email: info@trefkoeleplus.nl

Telefoon: 0529-432338