De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Kunstexpositie 4 mei t/m 5 september 2024 in Trefkoele+

Op zaterdag 4 mei is de nieuwe kunstexpositie, tegelijk met de start van Kunst om Dalfsen, geopend door het muzikale duo Fiore bestaande uit Talitha Klooster (viool) en Nadine Blaak (piano). 

Talitha Klooster (1996) heeft gespeeld in allerlei orkesten en meegedaan met allerlei projecten. Van orkest JSO de Vuurvogel (waarvan 1 jaar concertmeesterschap), Jeugdorkest Nederland (JON) en Nederlands Strijkersgilde (NSG) tot aan Gospelcelebrations met Elvis E.

 Nadine Blaak (1996) heeft klassiek piano gestudeerd aan de University of Macedonia in Thessaloniki, Griekenland. Hier heeft zij pianolessen gevolgd bij Uwe Matschke en correpetitorlessen bij Ioanna Polizoidou. In januari 2023 heeft Nadine gesoleerd bij het Noord-Drents Kamerorkest Divertimento, waarmee zij in Assen pianoconcert no. 7 van Clara Schumann heeft uitgevoerd. 

Exposanten 4 mei 2024 t/m 5 september 2024.


Het werk van Tineke is gemaakt d.m.v. glasfusen. Dit is het versmelten van speciaal glas in de glasoven. Haar ontwerpen zijn figuratief en abstract. Kleuren maken blij!!

 


  • M∆nù (vitrine) / Instagram: @manu.lunare

Tekeningen in warme kleuren van 5 bij 5 of 20 bij 20 cm. 
Kunst is een verrijking van uw inrichting. Vanuit dit oogpunt maakt Carla Bohnert objecten met een uiteenlopende uitstraling.


  • Fotoclub Dalfsen www.fotoclubdalfsen.nl –  hjpekkeriet@gmail.com

    Fotoclub Dalfsen heeft 25 enthousiaste fotografen die het leuk vinden beelden met elkaar te delen en van elkaar te leren. Op de clubavonden bespreken we ons werk en proberen we elkaar te inspireren en te stimuleren. In de Panoramazaal exposeren wij een aantal foto’s met als thema contrast en tegenstellingen.


De nieuwe natuurkunst  van de hand van Arnold Kuijper. Zijn ‘Dutch landscape Oil Pantings’  variëren van de Hollandse Duinen, tot de Veluwse Heide, het Limburgs heuvelland, de Zuid-Hollandse polder en de wadden.


Mijn werk bestaat uit fantasie en realiteit. Met de 3 luiken vertel ik een verhaal. Het poezen 3-luik is zomer. Het drieluik met de tijger heeft onderling niets met elkaar van doen. De kleuren kenmerken de 3. Het heet warmte. Ik word enorm geïnspireerd door de natuur.


Creatief bezig zijn, tekenen en schilderen is een fijne hobby! Er is altijd iets nieuws te ontdekken!Bij deze expositie heb ik abstracte doeken geschilderd met olie -of acrylverf.
Ik maak graag gebruik van vrolijke kleuren en laat me  daarbij leiden door mijn gevoel .
Ik fleur het leven graag op !


De kunstwerken van Mirriam Bouwmeester omarmen een unieke versmelting van verschillende kunststromingen. ‘Door oude en nieuwe methoden te combineren creëer ik beeldbeleving vanuit mijn innerlijke visie die naar uiterlijke realiteit wordt vertaald. Hiermee benadruk ik perspectieven die niet alleen in een materie te vangen zijn’, aldus Mirriam.