Geen zin om te koken of vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten?

Met ingang van maandag 2 september as. is iedereen van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijke en gezonde maaltijd in het PlusCafé van Trefkoele+. Vrijwilligers werken samen in de keuken en bediening om gasten wekelijks een heerlijke maaltijd voor te schotelen in een ontspannen, huiskamerachtige sfeer.

Dit initiatief kent zijn oorsprong vanuit het voormalige Noaberhuus in Dalfsen. Daar werd wekelijks op woensdagavond door vrijwilligers gekookt. Na de sluiting van het Noaberhuus misten de koks de gezelligheid van het samen koken en eten. In samenwerking met Saam Welzijn en Trefkoele+ is besloten om dit initiatief weer op te pakken. 

We gaan om 17.30 uur aan tafel. Kosten voor het diner, bestaande uit een hoofdgerecht & voorgerecht of nagerecht zijn € 5,00 p.p. Na de maaltijd volgt nog een gratis kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!

Het diner is iedere maandag van 17.30 – 19.00 uur in het Pluscafé van Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR  Dalfsen. Reserveren kan tot maandagmiddag 12.00 uur via peter-ten-have@hotmail.com of 06 – 107 161 70.