De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Week van de Amateurkunst bijna van start

Het programma van de Week van de Amateurkunst (WAK) is bekend. Over ruim een week gaat de jaarlijkse Week van de Amateurkunst in de gemeente Dalfsen van start! Van 25 mei tot en met 1 juni kun je concerten bezoeken, workshops en open lessen volgen, een cigarbox gitaar of -lamp maken, naar Kunstgreep gaan en nog veel meer. Het thema van de WAK dit jaar is VERSTAAN! Kom, kijk, doe mee en geniet!

Sinds 2013 organiseert de gemeente Dalfsen elk voorjaar een Week van de Amateurkunst (WAK). Tijdens deze week presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden.

Programmaboekje

Tijdens de Week van de Amateurkunst zijn er diverse acitviteiten voor jong en oud. Deze week worden de programmaboekjes huis-aan-huis verspreid in de gemeente Dalfsen. Het programma is ook online te bekijken via DEZE LINK. Het programmaboekje bevat ook informatie over aanmelden, locatie en tijdstippen.

Opening door wethouder J. Uitslag

Op zaterdag 25 mei om 15:00 uur wordt de Week van de Amateurkunst feestelijk geopend door wethouder J. Uitslag bij De Spil, Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Hier kun je gelijk een kijkje nemen bij de foto-expositie Fotografie in de KUNST in de fotografie, een expositie van 150 fotowerken door 50 exposanten! De WAK wenst alle deelnemers en bezoekers alvast heel veel plezier!