De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Veel buitenlandse inbreng op 25e BPO kampioenschap in Trefkoele+

judo-en-kaaraten

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart organiseert Budo Promotion Ommen voor de 25e keer het Internationaal BPO Tournament Judo, Karate, Sambo en Hand-To-Hand-Fighting in de Trefkoele+ te Dalfsen. De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen van het kampioenschap, waar zo’n 1000 deelnemers weer zullen strijden voor een ereplaats op het podium.

Naast deelname uit Nederland is er veel aandacht uit het buitenland. Teams uit o.a. Oekraïne, Litouwen, Polen, Israël, Engeland, België, Frankrijk en Amerika zullen vertegenwoordigd zijn op het tweedaagse toernooi.

 

Zoals al jaren gebruikelijk in de Trefkoele zal op zaterdag 19 maart het Dutch Open Judo en Karate plaatsvinden. Verdeeld over twee hallen zullen ook de judoka’s en karateka’s zich van hun beste kant laten zien.

 

Een absolute aanrader om te komen bekijken is het Dutch Open Sambo, Combat-Sambo en Hand-To-Hand-Fighting op zondag 20 maart. Het is erg spectaculair om te zien, door de vele been- en armtechnieken die tijdens deze sporten gebruikt mogen worden. Sambo is een Russische krijgskunst en kan vergeleken worden met het Judo en diverse worsteltechnieken. Het Sambo wint ook in Nederland steeds meer aan terrein en veel judoka’s maken een zijsprong naar deze sport.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie betreffende het 25e Internationaal BPO Tournament en de vechtsporten? Ga dan naar www.budopromotionommen.nl

 

Datum:            19 en 20 maart 2016

Organisatie:    Budo Promotion Ommen

Locatie:           Trefkoele+ te Dalfsen

Aanvang:         beide dagen om 09.00 uur

Entree:            t/m 12 jaar € 3,- en vanaf 13 jaar € 5,-