De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Vacature: enthousiaste logopedist

enthousiaste logopedist voor zwangerschapsvervanging,
1 tot 3 dagen in de week


Een van de logopedisten is zwanger. De ingangsdatum van het verlof zal (vermoedelijk) 16 september 2019 zijn. We zoeken een collega die alle dagen of een deel van de dagen kan werken. De werkdagen zijn op maandag, dinsdag en woensdag. De dinsdag is mogelijk te verplaatsen. En het verlof zal ten minste doorlopen tot en met 11 januari 2020. Inwerkperiode zal in overleg plaatsvinden. Duur van inwerkperiode is afhankelijk van relevante werkervaring.

Het Logopedie Pluspunt is een allround praktijk. De hoofdvestiging is in Trefkoele+ het Kulturhus in Dalfsen. Daarnaast heeft deze praktijk vestigingen in het Kulturhus De Mozaïek en basisschool de Regenboog in Lemelerveld en basisschool Ichthus in Lemele. De vacature betreft de locatie in Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld en in Lemele. Wij werken vooral veel met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 10 jaar. De doelgroep is verder divers qua stoornissen en leeftijden, maar er zijn veel spraak-taalproblemen en lees- en spellingproblemen. Volwassenen worden zo veel mogelijk door een andere collega gezien.

Wij zoeken:

een enthousiaste, spontane collega met affiniteit voor de vrije vestiging en het werken met kinderen. Inschrijving in het kwaliteitsregister Paramedici is noodzaak. Ook starters mogen reageren op deze vacature. Beschikking over rijbewijs is noodzakelijk. Eigen auto heeft de voorkeur, maar anders kijken we naar oplossingen.

Wij bieden:

een tijdelijk contract voor 1 tot 3 dagen in de week op basis van variabele uren. Naast het daadwerkelijk aantal behandelingen die gedraaid worden, wordt ook tijd uitbetaald voor administratieve taken en overleg. Verder worden ook reiskosten vergoed en een kleine vergoeding voor NVLF lidmaatschap. Wij werken volledig digitaal en zorgen voor een uitstekende overdracht en begeleiding. De praktijk heeft een grote verscheidenheid aan materialen en testen in huis.
Heb je interesse? Laat het mij zo snel mogelijk weten. Sluitingsdatum: 14 juli 2019.

Voor vragen en/of informatie:

Logopedie Pluspunt, Chantal Punt-Vermeulen, praktijkhoudster
0529-433633 of 06-25425632
Of info@logopediepluspunt.nl
Voor meer informatie over de praktijk: www.logopedie-pluspunt.nl
Bij voorkeur sollicitatiebrieven via de mail.
Per post mag ook:
Logopedie Pluspunt
T.a.v. Chantal Punt-Vermeulen, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen