De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Themabijeenkomst Senioren Computerclub Dalfsen

Themabijeenkomst Senioren Computerclub Dalfsen

De Senioren Computerclub Dalfsen (SCD) organiseert op woensdag 6 april a.s. een themabijeenkomst. Deze middag komt dhr. Boom, ambassadeur van Seniorweb, voorlichting geven over sociale media en het gebruiken van de smartphone of de tablet, over Domotica in de zorg en over documenten en bestanden opslaan in the Cloud. Allemaal zaken van deze tijd en van de toekomst.

Heeft u ook het idee: “Ik heb er wel eens van gehoord maar weet niet goed wat ik me er bij moet voorstellen!”  dan kunt u wellicht iets opsteken van deze middag.

De presentatie duurt van 14.00 – 16.00 uur en wordt gehouden in de soos van Landstede Welzijn Dalfsen (Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 te Dalfsen). Er is volop ruimte en gelegenheid voor het stellen van vragen en nadere uitleg, indien gewenst. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

U betaald alleen uw eigen consumptie.

Voor meer informatie of aanmelden voor deze middag  kunt u bellen of mailen naar mw. T. Schuurman (seretaris SCD) tel.: 0529-430484, email t.schuurman4@kpnplanet.nl of M. Schömaker, (Landstede Welzijn), tel.: 088-8508808, email: mschomaker@landstede.nl